Gospel

Jeg har sunget i kirkens gospelkor »Oh happy day«, opkaldt efter Hella Joofs film af samme navn, som netop blev optaget her i Aagerup kirke. Koret blev startet af daværende kirkesanger Pernille Germansen, videreført af kirkesangerne Line Bøgh Nielsen og Berit Meland Seagrief samt Karen Sangvin. Kendingsmelodien er selvfølgelig »Oh happy day« som også var filmens titelmelodi, men på repertoiret havde vi desuden mange andre sange, bl. a. Anne Linnets og Johs. Møllehaves »Time og dag og uge« og »Lille Messias«, Leonard Cohens »Hallelujah« og mange andre.
...og et par gange om året holdt vi koncert i kirken. Når vi optrådte til koncert var vi som regel klædt i sort og med et spraglet tørklæde eller slips.
Gospelkoret klar til sommerkoncerten 2014. Her er vi klædt i spraglede glade sommerfarver.
2012 havde jeg for første gang lejlighed til at synge for en større forsamling, da vi optrådte på Pantomimeteatrets scene ved Gospelfestivalen i Tivoli. Det var en spændende oplevelse for første gang i mit liv at optræde på en scene.
Siden har vi flere gange optrådt til Gospelfestival i Tivoli. Her i 2015.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.01 | 10:15

Hej Carsten. Kan du fortælle mig hvornår man ophørte med at bruge cifrene "46" som startcifre på udlejningsbilers nummerplader? På forhånd tak. Ivan Hansen.

...
13.12 | 14:10

jeg er fra Aalborg (U).
Jeg mener at huske, at min Farfars bil fra '3oerne - en rød Opel Six havde nummeret U 10.
Min bror huskede noget andet: Et af de senere

...
17.11 | 10:01

Hej Carsten. Jeg har et sætafmeldte plader fra 1956 kaldet "B121" liggende. Ved du om disse har nogen værdi? Du må meget gerne skrive til mig på 26747129 :)

...
18.05 | 10:34

Hej Carsten

Jeg har et nummerplade spørgsmål til en ekspert. Kan du kontakte mig på 87553743. På forhånd tak. Med venlig hilsen Mette

...
Du kan lide denne side