Sproget

Jeg har altid foretrukket at kalde tingene ved rette navn. Jeg afskyr når man kalder forbrydelser for noget andet for at dække over ondskaben bag forbrydelsen. Eksempelvis når pressen konsekvent manipuleres til at omtale ussel familievold i visse indvandrerkredse som om de har noget med "ære" at gøre.

Jeg eksperimenterer lidt med sprogfornyelse, og har opfundet nye ord for at tydeliggøre begreberne.

Jeg har opfundet ordet værnepligtofil for at anskueliggøre at værnepligt ikke bare er noget vi sådan lige uden videre har, og sådan er det. Det er resultatet af en ganske særlig pervers og stereotyp tankegang hos visse politikere og andre landsbytosser. Ligesom en pædofil har tilbøjeligheder i retning af at dyrke sex med børn, og derfor forgriber sig sexuelt på børn, så har en værnepligoifil tilbøjeligheder i retning af at dyrke kønsdiskriminering, og forgriber sig derfor værnepligtuelt på unge mænd. Vi har her i landet to Værnepigtofile Folkepartier, hvis medlemmer - ikke mindst de klamme politikere Marie Krarup og Helge Adam Møller - ligefrem praler af deres perverse fordomme om at alle selv har valgt deres køn, og hvor liderlige de derfor kan tillade sig at være efter at voldtage unge mænd værnepligtuelt.

Jeg har også opfundet ordet numeroklast om det danske politi når det forgriber sig på nummerplader. Ordet er en parallel til reformationstidens ikonoklaster som angreb kirkerne, gik langt over stregen, og ødelagde meget historisk værdifuldt og uerstatteligt inventar fra den katolske tid.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.07 | 18:13

Hej Carsten.
Jeg har netop erhvervet mig en triumph Herald 13/60 fra 1970. Den har sorte plader. BT 46 299. Er ikke sikker på det er de originale.

...
05.06 | 17:54

Hej Carsten .. Jeg har en gl motorcykel nummerplade, vist nok fra slutningen af 60'erne. Du kan lige skrive en mail, så sender jeg dig nogle billeder af pladen

...
27.05 | 00:01

Vides det hvad det sidste nummer som blev brugt på en sort emalje nummerplade var? Måske endda på hvilken bil det blev monteret og hvornår?

...
12.03 | 22:06

Cool side. Hvid nummerplade med rødt felt i højre side med 8 sorte tal - hvor stammer den fra? 😊

...
Du kan lide denne side